Despre noi

La Skycam fotografia aeriana inovativa si de calitate este pasiunea noastra.
Puteti fi sigur ca personalul nostru va va oferi o perspectiva aeriana unica, in cel mai sigur mod posibil.
Skycam ofera un serviciu de fotografie aeriana la joasa inaltime iar pentru realizarea acestor fotografii se foloseste un elicopter telecomandat (UAV) care este capabil sa transporte aparatura fotografica la o inaltime de maxim 500 metri.
Calitate marita – fotografiile la joasa inaltime au un grad ridicat de claritate datorat apropierii de pamant. Altitudinile mari au tendinta de a aplatiza imaginile.
Suntem capabili sa zburam cu un cost mic in zonele in care avioanele sau elicopterele normale nu pot!

De ce fotografie aeriana?

- Flexibilitate – fotografia pe care o doriti, unde si cand doriti.
- Accesibil – elimina costurile ridicate asociate aeronavelor cu oameni la bord.
- Unic – lucrati direct cu personalul nostru pentru a surprinde perspectiva aeriena de care aveti nevoie, fara a parasi solul.
- Personalizabil – tot ce aveti nevoie, de la fotografie la clipuri video, in orice mod doriti.

Principalul beneficiu la utilizarea modelelor telecomandate (UAV) fata de aparatele de zbor normale

-         Accesabilitate
Simplu spus, noi putem zbura acolo unde un avion/elicopter normal nu ar putea.
UAV-ul nostru poate fi gata de zbor in cateva minute si poate patrunde in spatii inguste cum ar fi strazile orasului sau obstacole naturale la joasa altitudine.

- Costuri
Inchirierea unui aparat de zbor real poate costa de cateva zeci de ori mai mult decat UAV-ul nostru iar unele productii foto/video sunt limitate de bugete, uneori restranse. Sau, se poate intampla ca un aparat de zbor real sa nu fie disponibil la o anumita locatie. Skycam deschide astfel o lume noua productiilor media care altfel nu ar putea beneficia de o perspectiva aeriana.

- Ecologic
Un aparat de zbor real consuma foarte mult combustibil si elimina tone de CO2 precum si alte gaze toxice la fiecare zbor. Skycam foloseste doar UAV-uri alimentate de la o baterie electrica si nu are nici un fel de emisii. Este un castig pentru toata lumea!

Fotografia si filmarea aeriana este de impact!

Acestea ofera o imagine de ansamblu, care pur si simplu nu este posibila de la nivelul solului. Vezi intreaga sfera de aplicare a unei proprietati si demonstrati avantajele sale ca locatie. Arata rutele de acces precum si dezvoltarea in zonele invecinate. Imaginile aeriene pot fi documente perfect legale, instrumente de planificare, ajutoare de prezentare, materiale promotionale sau de marketing si, desigur, ele sunt un mod minunat de a va expune proprietatea/ afacerea

Rezultate instant, nu asteptati deloc!

Clientii nostri pot fi prezenti direct la sedinta foto si pot vedea in timp real, pe un monitor LCD ceea ce “vede” camera foto. De asemenea clientii nostri pot da instructiuni personalului nostru asa cum acestia doresc sa fie fotografiat/filmat subiectul respectiv. Folosind sistemele noastre aveti marele avantaj ca materialul foto/video este disponibil pe loc! Nu trebuie sa asteptati dupa un elicopter/avion normal sa ajunga la aeroport si abia dupa aceea sa vedeti ce s-a fotografiat.

 

 

Pentru a putea duce la bun sfarsit misiunea noastra avem nevoie de urmatoarele date:

- localizarea exacta a obiectivului care urmeaza sa fie fotografiat/filmat
- stabilirea datei si a orei la care se va executa serviciul aerian
- identificarea unghiului si a inaltimii din care subiectul trebuie fotografiat

De asemenea, pentru o calitate foarte buna a imaginilor, conditiile atmosferice si meteorologice trebuie sa fie favorabile:

- lumina optima
- vizibilitate marita
- vant zero, sau cel mult 15Km/h
- fara ploaie sau ninsoare
- temperaturi cuprinse intre -5 si +30 grade Celsius

Perioada optima pentru fotografia aeriana este cuprinsa intre lunile aprilie si octombrie. La cererea expresa a clientului putem fotografia si in conditii mai putin favorabile dar care nu pun in pericol echipamentul si oamenii implicati in proiectul respectiv, insa calitatea fotografiei poate avea de suferit.

Intrebari frecvente:

Ce tip de aparat de zbor este folosit?

Noi pilotam un elicopter telecomandat (UAV) de ultima generatie avand diametrul rotorului de aproximativ 1350mm.UAV-ul echipat complet are o greutate de aproximativ 4 kg. Acesta este foarte curat (nu are emisii nocive pentru mediu) si destul de silentios ceea ce ne permite sa ne apropiem de subiect aproape nedetectati. Majoritatea fotografiilor sunt facute la o altitudine ce variaza intre 15 si 60m insa UAV-ul poate ajunge la o inaltime de maxim 300m.

Cum realizam fotografiile?

Este o operatie care se efectueaza de catre doi oameni: un pilot si un operator foto. UAV-ul este echipat cu un sistem video wireless atasat camerei foto care permite operatorului nostru sa vada exact ceea ce vede camera din aer. Operatorul vede imaginile intr-o pereche de ochelari video sau pe un monitor LCD. UAV-ul mai este echipat cu un sistem telecomandat de miscare al camerei pe doua axe (rotire stanga-dreapta si inclinare) ceea ce permite operatorului foto sa incadreze de fiecare data, perfect, subiectul. Operatorul foto are astfel control deplin asupra miscarii camerei precum si declansarea aparatului.

Cat costa fotografia aeriana?

Costul fotografiei aeriene este influentat de mai multi factori:
- locatie
- mediul de zbor
- numarul de fotografii necesare
- tipul productiei: foto / video
- tipul camerei folosite: foto/video
- zile necesare pt realizarea productiei
- factorul de risc, in cazul in care exista vreunul

Puteti zbura in interior?

Da, atata vreme cat spatiul ne permite o operare in siguranta a UAV-ului.

Puteti zbura noaptea?

Pentru o operare in siguranta a UAV-ului putem zbura doar din zori si pana in amurg.

Putem obtine detalii suplimentare in timpul zborului?

UAV-ul nostru este echipat cu GPS. Putem afla in timp real date precum: altitudine, distanta la sol, viteza si alte date relevante.

Puteti zbura deasupra zonelor aglomerate?

Zborul deasupra zonelor aglomerate este foarte periculos de aceea incercam sa evitam zborul in astfel de conditii. Pilotul UAV poate decide daca filmam sau nu in anumite zone.

Este sigur?

Noi punem intotdeauna siguranta pe primul loc! Inainte de zborul la o anumita locatie se face o inspectie de siguranta, inspectie care ar putea decide daca zburam sau nu in acea zona. Avem nevoie de o zona de unde putem decola si ateriza in siguranta, de preferat langa subiectul de fotografiat. Echipamentul este apoi verificat in amanunt iar pilotul ia decizia daca se zboara sau nu in acea zona. Noi nu zburam in conditii de vreme nefavorabila cum ar fi: ploaie, ceata, vant puternic sau in rafale, noaptea si avem retineri cand trebuie sa zburam deasupra oamenilor sau masinilor.

Cum primim materialul foto/video?

Fotografiile sau clipurile video le puteti primi pe CD/DVD ori le puteti downloada direct de pe serverul nostru.

Ne rezervam dreptul de a refuza un anumit serviciu daca nu pot fi indeplinite regulile de siguranta impuse de noi.

 

Pentru mai multe informatii trimite-ti un mail la office[at]skycam.ro

 

Aplicabilitate

 

Fotografia la joasa inaltime oferita de Skycam are diverse aplicatii:

- imobiliare
- turism
- agricultura
- santiere, constructii si dezvoltare � progresul acestora
- planificari urbanistice
- asigurari
- stiri si evenimente
- publicitate

Imobiliare

Imaginile furnizate de noi va vor duce cu un pas inaintea concurentei. Fotografia aeriana la joasa inaltime va ofera o cu totul alta perspective asupra proprietatii si a zonei adiacente. Agentii imobiliari vor beneficia mult de pe urma fotografiei aeriene – vor putea prezenta potentialilor clienti frumusetea terenului sau a casei pe care o vor cumpara precum si imprejurimile acestora.

Turism

In turism, fotografia aeriana este ideala pentru afise, pliante, brosuri de prezentare a unor zone protejate precum si pentru reclama in agroturism.

Agricultura

Cu ajutorul nostru puteti vedea parcelarea loturilor de pamant precum si stadiul lucrarilor agricole. Se mai pot evalua eventualele pagube survenite in urma secetei sau a dezastrelor naturale.

Santiere, constructii si dezvoltare

Cea mai buna metoda de a inregistra progresul constructiei fie ea civila sau industriala. Perfect pentru planul santierului, investitori si propuneri de noi afaceri. Cu fotografia aeriana va pastrati clientul informat cu privire la stadiul constructiei. Este deci o metoda care adauga valoare serviciilor oferite de dumneavoastra.

Planificari urbanistice

Putem veni in ajutorul primariilor sau consiliilor locale implicate in planuri de dezvoltare a infrastructurii ori planuri de extindere a localitatilor.

Asigurari

Asiguratorii pot solicita fotografierea aeriana la locul unui accident sau a unui dezastru natural pentru a stabili pagubele produse de: incendii, inundatii, deversari, etc.

Stiri si evenimente

Putem oferi imagini in direct pentru reportaje sau evenimente sportive (curse cicliste ori auto, sporturi nautice, etc).

Publicitate

Eficienta marita. Pur si simplu iti ia ochii in ziare, reviste, brosuri, pagini web etc. Fotografia aeriana poate fi folosita in campanii promotionale, prezentari, pentru a atrage cumparatorii. Fotografia aeriana a afacerii dumneavoastra va va mentine clientii interesati pentru ca oamenii o gasesc foarte interesanta, este ca un magnet. De aici si pana la marirea vanzarilor dumneavoastra nu mai este decat un pas!

Ne rezervam dreptul de a refuza un anumit serviciu daca nu pot fi indeplinite regulile de siguranta impuse de noi.

 

Pentru mai multe informatii trimite-ti un mail la office[at]skycam.ro

 

PRO TV   FC Petrolul Ploiesti   Primarie 6   RomFilatelia   PMB   palate-Brancovenesti   OBRASCON   padina-fest   mediapromagic   multimedia-est   maxigel   media-pro-pictures   Far-Est   lindab   cat-music   damila   digi-24   castel-film   bitunova   transmaraton

Skycam.ro © 2011-2013