Aplicabilitate

Aplicabilitate

In: Panorame 360° aeriene

Aplicabilitate

 

Fotografia la joasa inaltime oferita de Skycam are diverse aplicatii:

- imobiliare
- turism
- agricultura
- santiere, constructii si dezvoltare � progresul acestora
- planificari urbanistice
- asigurari
- stiri si evenimente
- publicitate

Imobiliare

Imaginile furnizate de noi va vor duce cu un pas inaintea concurentei. Fotografia aeriana la joasa inaltime va ofera o cu totul alta perspective asupra proprietatii si a zonei adiacente. Agentii imobiliari vor beneficia mult de pe urma fotografiei aeriene – vor putea prezenta potentialilor clienti frumusetea terenului sau a casei pe care o vor cumpara precum si imprejurimile acestora.

Turism

In turism, fotografia aeriana este ideala pentru afise, pliante, brosuri de prezentare a unor zone protejate precum si pentru reclama in agroturism.

Agricultura

Cu ajutorul nostru puteti vedea parcelarea loturilor de pamant precum si stadiul lucrarilor agricole. Se mai pot evalua eventualele pagube survenite in urma secetei sau a dezastrelor naturale.

Santiere, constructii si dezvoltare

Cea mai buna metoda de a inregistra progresul constructiei fie ea civila sau industriala. Perfect pentru planul santierului, investitori si propuneri de noi afaceri. Cu fotografia aeriana va pastrati clientul informat cu privire la stadiul constructiei. Este deci o metoda care adauga valoare serviciilor oferite de dumneavoastra.

Planificari urbanistice

Putem veni in ajutorul primariilor sau consiliilor locale implicate in planuri de dezvoltare a infrastructurii ori planuri de extindere a localitatilor.

Asigurari

Asiguratorii pot solicita fotografierea aeriana la locul unui accident sau a unui dezastru natural pentru a stabili pagubele produse de: incendii, inundatii, deversari, etc.

Stiri si evenimente

Putem oferi imagini in direct pentru reportaje sau evenimente sportive (curse cicliste ori auto, sporturi nautice, etc).

Publicitate

Eficienta marita. Pur si simplu iti ia ochii in ziare, reviste, brosuri, pagini web etc. Fotografia aeriana poate fi folosita in campanii promotionale, prezentari, pentru a atrage cumparatorii. Fotografia aeriana a afacerii dumneavoastra va va mentine clientii interesati pentru ca oamenii o gasesc foarte interesanta, este ca un magnet. De aici si pana la marirea vanzarilor dumneavoastra nu mai este decat un pas!

Ne rezervam dreptul de a refuza un anumit serviciu daca nu pot fi indeplinite regulile de siguranta impuse de noi.

 

Pentru mai multe informatii trimite-ti un mail la office[at]skycam.ro

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 3.9/5 (11 votes cast)
Aplicabilitate, 3.9 out of 5 based on 11 ratings
PRO TV   FC Petrolul Ploiesti   Primarie 6   RomFilatelia   PMB   palate-Brancovenesti   OBRASCON   padina-fest   mediapromagic   multimedia-est   maxigel   media-pro-pictures   Far-Est   lindab   cat-music   damila   digi-24   castel-film   bitunova   transmaraton

Skycam.ro © 2011-2013